© copyright 2014 - 2019 movegood.nl  (alle rechten voorbehouden)   -   webdesign en onderhoud: Robert Dijkstra  -  voorwaarden Move Good

u vindt de praktijk aan de Heldringstraat 3 6901 BX te Zevenaar - info@movegood.nl  -  telefoon: 0618221757

Move Good sportmassage en tapen voorwaarden

home

behandelingen

tarieven

openingstijden

contact

Home_PC behandelingen tarieven openingstijden contact

Algemeen

In mijn praktijk staat het geestelijk en lichamelijk welzijn van cliënt en behandelaar voorop. Wederzijds respect en vertrouwen zijn essentieel om een goede behandeling of massage te kunnen geven maar ook om deze te kunnen ontvangen.

Contra-indicaties

In het belang van de gezondheid van mijzelf en mijn andere cliënten kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:

Hygiëne staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Ik doe er alles aan om zo hygiënisch mogelijk te werken. Daarom verzoek ik vriendelijk aan u; vóór uw afspraak zich te wassen dan wel even op te frissen.

Annulering van de afspraak

Indien u verhindert bent kunt u dit tot 24 uur van te voren (kosteloos) telefonisch of per mail aan mij doorgeven. Het niet op tijd afmelden van een afspraak houdt voor mijn praktijk in dat ik een lege plek heb. Zonder afzegging ben ik daarom genoodzaakt alsnog een factuur te sturen voor het bedrag van de met u afgesproken behandeling.

Te laat komen op de afspraak

Indien u meer dan vijf minuten later komt dan de afgesproken behandeltijd, wordt de verloren tijd ingekort op de behandeling. U bent echter wel het volledige behandeltarief verschuldigd.

Product(en) retourneren

Retourneren of ruilen van producten kan alleen binnen 8 dagen na aankoop, mits de producten ongeopend en ongebruikt zijn. De producten moeten gesealed zijn/blijven zodat ik de versheid van deze producten bij wederverkoop kunnen waarborgen. Afgeprijsde artikelen of aanbiedingen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Betalingsmogelijkheden

Ik accepteer alleen contante betaling na de behandeling, tenzij anders overeengekomen.

Wanneer u niet contant betaald na de behandeling, wordt er een factuur uitgeschreven. Hiervoor worden administratiekosten in rekening gebracht. Het bedrag dient dan uiterlijk binnen 8 dagen na factuurdatum bijgeschreven te staan op de rekening.

(Prijs)wijzigingen en drukfouten voorbehouden.