© copyright 2014 - 2019 movegood.nl  (alle rechten voorbehouden)   -   webdesign en onderhoud: Robert Dijkstra  -  voorwaarden Move Good

u vindt de praktijk aan de Heldringstraat 3 6901 BX te Zevenaar - info@movegood.nl  -  telefoon: 0618221757

Move Good sportmassage en tapen voorwaarden

home

behandelingen

tarieven

openingstijden

contact

Home_PC behandelingen tarieven openingstijden contact

sportmassage


Deze vorm van massage wordt vaak voor maar zeker ook na een training of wedstrijd gegeven. Voor een training of wedstrijd is het goed om de spieren extra op te warmen en voor te bereiden op grote inspanning. Hiermee voorkom je blessures en bevorder je de prestaties van de spieren.

Na afloop van de inspanningen kunnen afbraakproducten van de spierstofwisseling zoals vocht en melkzuur zich in de spieren ophopen. Sportmassage bevordert de doorbloeding en versnelt de afvoer van afvalstoffen waardoor spierpijn (zo veel mogelijk) kan worden voorkomen. Hierdoor wordt de hersteltijd verkort en kan het lichaam beter en sneller een volgende training of wedstrijd aan.

Intensieve sportbeoefening kan leiden tot overbelasting verschijnselen met als gevolg, een achteruit gang van de weefselstructuren waardoor de kans op een blessure toeneemt. Door sportmassage blijft het lichaam van de sporter gezond, presteert het beter en de kans op blessures neemt aanzienlijk af.